Shoppingroute Meiden van Sittard gepresenteerd

Foto:

De Meiden van Sittard hebben vrijdag hun eerste shoppingrouteboekje gepresenteerd. Dat gebeurde met een feestelijke bijeenkomst op de Markt.Het eerste exemplaar ging naar “de eerste Meid van Sittard”, burgemeestersvrouw Ria Cox. De drie volgende exemplaren werden overhandigd aan de wethouders Noël Lebens, Pieter Meekels en Astrid Verblakt.

Het boekje bevat naast informatie over (de zaken van) alle Meiden – stuk voor stuk zelfstandige ondernemers met een eigen speciaalzaak in het centrum van Sittard – een aantal tips over leuke plekken en evenementen in de stad. En behalve een plattegrond waarop locaties van de Meidenzaken staat aangetekend zit er natuurlijk ook een pagina met kortingsvouchers in het gidsje. Dus: de stad in en gidsje mee!
Het gidsje heeft een handzaam formaat en is natuurlijk – gratis – te verkrijgen in de zaken van de Meiden, maar ligt ook bij de lokale VVV en binnenkort bij de VVV’s door heel Zuid-Limburg. Vanaf komende week is het boekje ook op de website van de meiden te downloaden. 
Cookieinstellingen