Hoofdkantoor BCT officieel geopend

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vrijdagmiddag werd het nieuwe hoofdkantoor van softwareleverancier BCT officieel geopend door député Twan Beurskens, burgemeester Sjraar Cox en commercieel directeur Dimitri Palmen.

BCT is een internationale softwareleverancier BCT die sinds kort met haar hoofdkantoor gehuisvest is in het voormalige gemeentelijk bestuurscentrum aan het Hub Dassenplein in Sittard, in de volksmond bekend als ‘De zwarte doos’.

Het bedrijf maakte van de feestelijke gelegenheid gebruik door er meteen een relatiedag aan vast te koppelen met als thema ‘InnovatieInspiratie’. Naast de openingshandeling en de rondleiding door het nieuwe kantoor werd er dan ook een randprogramma geboden dat startte met een ontvangst in hotel Merici, waar gedeputeerde Twan Beurskens het thema Limburg en Innovatie onder de aandacht bracht en burgemeester Sjraar Cox dat thema dan weer toespitste op Sittard-Geleen. Verder werd er een bezoek gebracht aan de Brightlands Chemelot Campus.

De komst van ruim 150 automatiseringsmedewerkers naar Sittard zorgt voor wat extra bezoek aan het stadscentrum. Het bedrijf, met een vestiging in België en in Duitsland, heeft in totaal bijna 200 medewerkers. BCT is een bedrijf met Limburgse roots, dat 30 jaar geleden mede werd opgericht door Jos Bischoff.

BCT werkt voornamelijk voor regionale dienstverleners (Veiligheidsregio’s, GGD’s, Nationale Politie en de GHOR), gemeentes, overheden, onderwijs, zorgverleners en woningcorporaties en biedt oplossingen aan op het gebied van datamanagement, information management, business process management en enterprise governance.

Cookieinstellingen