Intersport Superstore op Gardenz geopend

Op Hemelvaartsdag werd op Gardenz de nieuwe ‘Superstore’ van Intersport geopend. Het winkeloppervlak bedraagt 1650 vierkante meter.

De nieuwe zaak biedt een uitgebreid assortiment aan sportartikelen en sportkleding voor tal van sporten. De medewerkers hebben zelf ervaring op het gebied van diverse sporten. Zo heeft Intersport mensen in dienst met ervaring als trainer op het gebied van vechtsport, tennis en hockey.

Oefen/testkooi
Oefen/testkooi

De winkel is voorzien van een aantal nieuwigheden, waaronder een oefenkooi waarin kinderen een balletje kunnen trappen, waar sportschoeisel kan worden uitgeprobeerd op kunstgras, waar een tennisser een nieuw racket kan proberen of hockeyers een nieuwe stick. De zaak heeft verder een uitgebreid assortiment aan sportschoenen voor alle takken van sport. Voor hardlopers zijn er een voetscanner en loopband met behulp waarvan de beste hardloopschoen kan worden gekozen.

Under Armour

Verder voert Intersport nu ook het merk Under Armour, dat in Amerika qua omzet naar verwachting over niet al te lange tijd Nike voorbij zal streven. Bijzonder is dat een deel van de nieuwe Intersport Superstore volledig is ingericht volgens de huisstijl van het Amerikaanse merk.

Internetzuil

Wie er ondanks het ruime assortiment toch niet vindt wat hij zoekt kan op een internetzuil in de winkel het artikel direct online bestellen en afrekenen (met de pinpas). De bestelde spullen worden dan thuisbezorgd.

Ligne

Binnenkort opent in Ligne in Sittard ook een kleinere vestiging van Intersport. Die winkel wordt 300 vierkante meter groot.

De vestiging van de Intersport Superstore op Gardenz heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Oorspronkelijk zou Gardenz enkel een tuinboulevard moeten worden, maar vanwege het geringe aantal winkels dat er zich vestigde werd dat beleid door de gemeente enigszins versoepeld. Sindsdien zijn er ook doe-het-zelf zaken en woninginrichtingwinkels gevestigd.

Om Intersport toch voor de stad te behouden heeft de gemeente het bedrijf bij wijze van hoge uitzondering toestemming gegeven om zich maximaal vijf jaar op Gardenz te huisvesten. Na die vijf jaar wordt Intersport geacht te verhuizen naar de omgeving van het stadion van Fortuna Sittard.

Cookieinstellingen