Felicitaties voor Coffee Mundo, maker van een hemelse bak koffie

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

“Geniet nog even van de ruimte die je nu nog hebt, vanaf morgen gaat het hier héél erg druk worden!”

Die woorden sprak Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het AD, vanochtend in Coffee Mundo – The Library, toen hij in Sittard de uitslag van de jaarlijkse AD koffietest bekend maakte.

Het Sittardse ondernemersechtpaar Georgette en Koen van Beek nam er als winnaar vandaag de gelukwensen in ontvangst. Niet alleen van het AD, maar ook van burgemeester Sjraar Cox, wethouder Noël Lebens en centrummanagement Sittard. Een groot compliment ging daarbij uit naar het gehele team van Coffee Mundo – The Library.

coffee-mundo-eerste-in-ad-koffietest-3
Complimenten voor team Coffee Mundo – The Library

Burgemeester Cox loofde Coffee Mundo niet alleen om de hemelse bak koffie, maar ook voor het lef om er als eerste ondernemer in Sittard voor te kiezen om zich te vestigen in het fraaie nieuwbouwproject Ligne. Over Ligne zei Nijenhuis daarop: “Als dit schitterende complex in Amsterdam had gelegen hadden we er beslist een bijlage aan gewijd.”

Nijenhuis benadrukte dat de onderlinge verschillen in de top van de AD koffietest zeer klein waren. Als derde eindigde Vascobelo uit Amsterdam met het cijfer 9,5, tweede werd First Things First uit Nijmegen met een 10-. De volle 10 was voor Coffee Mundo. De volledige uitslag van de koffietest – met soms niet mis te verstane beoordelingen – staat mogen in het AD.

De nummers 1, 2 en 3 van de AD Koffietest 2016
De nummers 1, 2 en 3 van de AD Koffietest 2016

 

Cookieinstellingen