Kerstevenement Geleen Loves London dit jaar met eigen Big Ben

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Aanstaande zaterdag vindt in het centrum van Geleen de officiële opening plaats van het kerstevenement Geleen Loves London!

Na het succes van de eerste editie in 2015 koos het Centrummanagement Geleen ervoor om het Geleen Loves London een vervolg te geven. Dit jaar is aan dit kerstevenement bovendien een uniek project toegevoegd. Geleen krijgt namelijk haar eigen, 25 meter hoge, Big Ben, de eye-catcher van het evenement.

geleen-loves-london-guardVanaf 10 december zijn alle activiteiten, het entertainment en de aankleding van panden en etalages in het centrum van Geleen afgestemd op dit Britse thema. Zo hangen er maar liefst 150 Verenigd Koninkrijk vlaggen aan de gevels van de ondernemers en zijn diverse panden aangekleed met eye-catchers van London. Tevens zijn er 40 kerstbomen geplaatst.

In de weekenden van 10, 11 en 17, 18 december wordt er groots uitgepakt. Beide weekenden rijden twee grote rode originele Engelse dubbeldekkers van en naar de wijken in Geleen. Een ritje in de bus is voor iedereen gratis. Afgelopen jaar was dit voor veel kinderen een ware belevenis. Ook u bent van harte welkom!

Al het entertainment is afgestemd op het thema Geleen Loves London. Ook dit jaar zal de Kerstman samen met zijn kerstmeisjes en echte rendieren zijn opwachting maken. Daarnaast is ook de Ganzenfanfare weer aanwezig. Ieder jaar is deze act een absolute topper. Ook de rijdende kerst-DJ is van de partij, net als Kerst- & Popkoor 4-Tune, de Coriovallum Pipe Band en natuurlijk onze ‘English Guard’.

Aanstaande zaterdag 10 december om 13:30 uur wordt de Big Ben officieel geopend door wethouder Lebens. Daarmee wordt het startschot gegeven voor kerst in Geleen Centrum. U bent allen van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Op de Facebookpagina Geleen Centrum of het Facebook-evenement Geleen Loves London vindt u alle recente informatie, ook de dienstregeling van de dubbeldekkers.

Busroutes tijdens Geleen Loves London (10, 11 en 17, 18 december)

Bus 1 rijdt via Geleen Centrum (zaterdag: opstapplaats Raadhuisstraat / zondag: opstapplaats Nieuwe Markt) – Oud Geleen (halte t.h.v. de Jumbo) – Zuidhof (halte t.h.v. Fysio Vision) – Geleen Centrum (zaterdag: aankomst Raadhuisstraat / zondag: aankomst Nieuwe Markt)

Bus 2 rijdt via Geleen Centrum (zaterdag: opstapplaats Raadhuisstraat / zondag: opstapplaats Nieuwe Markt) – Lindenheuvel (halte t.h.v. Volkshoes) – Geleen Centrum (zaterdag: aankomst Raadhuisstraat / zondag: aankomst Nieuwe Markt)

Op de beide zaterdagen rijden de bussen van 11:00 tot 17:00 uur. Op de zondagen van 12:00 tot 17:00 uur.

Cookieinstellingen