C.V. de Mechelkes Broukzittert reikten eerste jubileummedaille uit

Foto: CV De Mechelkes

Afgelopen zaterdag heeft prinses Lisanne I van carnavalsvereniging de Mechelkes uit Broeksittard haar eerste jubileummedaille uitgereikt.

Ter ere van hun eerste elfjarig jubileum heeft Mechelke Sanne van Uffelen een speciale medaille ontworpen.

Sjtichting Oktoberfeeste Zitterd is bereid gevonden om de Mechelkes tijdens dit bijzondere jaar te steunen. Voorzitter Fred den Rooijen: “De Mechelkes werken al bijna 10 jaar bij ons in de Brand Weizen tent, tijdens het Oktoberfeest in Sittard. Met een grote groep vrijwilligers vullen zij elk jaar de pullen en glazen en zorgen voor gezelligheid achter de bar”.

Vorige week werd de medaille door het bestuur overhandigd aan de vereniging en afgelopen zaterdag werd het eerste deel tijdens de receptie van prinses Lisanne I uitgereikt.

Tijdens deze avond werd ook hun nieuwe receptietafel in gebruik genomen. Marc Austen van Buitenhoutprojecten.nl heeft deze speciaal op maat gemaakt. Linda Weijers, sinds dit jaar voorzitter van C.V. de Mechelkes: “We zijn er bijzonder trots op dat we dit jaar twee keer achter deze mooie receptietafel mogen staan. Afgelopen zaterdag tijdens de receptie van onze jubileumprinses Lisanne I en op 18 november van dit jaar hebben wij onze 1×11 jubileumreceptie. Ook de medaille vind ik prachtig geworden, nadat het ontwerp van Sanne was opgestuurd hebben we een tijdje moeten wachten tot we deze overhandigd kregen. Ik ben ontzettend blij met de steun van Sjtichting Oktoberfeeste Zitterd, waar we al jaren een fijne samenwerking mee hebben. Zonder hun steun en die van bedrijven en vrijwilligers uit het dorp konden we er niet zo’n bijzonder jaar van maken, daar zijn we hen dankbaar voor.”

Cookieinstellingen