Corendon vliegt weer vanaf Maastricht naar Antalya

Foto: CC0

Ondanks het fors inzakken van het aantal vakantieboekingen voor Turkije start reisbureau Corendon toch met een aantal vakantievluchten naar Antalya vanaf vliegveld Maastricht Aachen Airport.

Dat gebeurt nu in combinatie met Eindhoven Airport, zo vertelde Atilay Uslu, de Turkse eigenaar van Corendon, in avondgasten van L1.

Corendon, dat over verschillende hotels beschikt en een eigen vliegtuigmaatschappij met 16 toestellen runt, staat bekend als de specialist op het gebied van vakanties naar Turkije.

Door de aanslagen vorig jaar, de mislukte staatsgreep en de recente diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije ziet Uslu het aantal vluchten met Turkije als bestemming fors dalen. Waren dat er vorig jaar nog 400.000, dit jaar verwacht hij er minder dan de helft te kunnen wegzetten. Hij ziet het als een uitdaging om de mensen die niet meer naar Turkije op vakantie willen nu een andere bestemming te kunnen bieden. Corendon vliegt vanaf Maastricht Aachen Airport ook op Faro in Portugal en Heraklion op Cyprus.

Cookieinstellingen