Toon Winkel overhandigt cheque van € 2.606,98 aan Toon Hermans Huis Sittard

Robert Notermans overhandigt de cheque Lia de Loey
Robert Notermans overhandigt de cheque Lia de Loey
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Donderdagochtend reikte Robert Notermans, eigenaar van de Toon Winkel in het voormalige pand van V&D aan de Markt in Sittard, een cheque van € 2.606,98 uit aan Lia de Loey, directeur van het Toon Hermans Huis Sittard.

De Toon Winkel, gelegen in de ticket free zone van de Toon Thuis belevingsexpo, verkocht sinds de opening op 26 augustus 2016 Chocodootjes, chocolade cadeautjes waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het Toon Hermans Huis Sittard.

Robert Notermans: “De afgelopen maanden hebben onze klanten uit heel Nederland en België de doosjes met chocolade, gewikkeld in afbeeldingen gerelateerd aan Toon Hermans, gretig aangeschaft. De Chocodootjes werden veelal gekocht in combinatie met andere unieke Toon Hermans producten, zoals boeken, kaarten, mokken en dvd’s die in onze Toon Winkel te koop zijn. We zijn erg blij dat we deze mooie donatie hebben kunnen doen aan het Toon Hermans Huis Sittard, een bijzonder goed doel dat wij een warm hart toedragen. Ook de opbrengsten uit ons fooienpotje hebben we in de donatie meegenomen.”

Toon Hermans Huis Sittard

Het Toon Hermans Huis in Sittard probeert door middel van goede gesprekken, lotgenotencontact en diverse boeiende en gezellige of juist sportieve activiteiten het taboe rondom kanker te doorbreken. Het Huis is er voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Het is een open huis waar gastvrijheid troef is. Het Toon Hermans Huis ondersteunt haar gasten waar mogelijk, staat ze bij in een moeilijke periode en geeft hen kracht.

Toon Winkel

De Toon Winkel is nog geopend tot en met aanstaande vrijdag 31 maart. Daarna valt het doek voor de Toon Thuis belevingsexpo en gaat de Toon Winkel verder als webwinkel.
Voor meer informatie: www.toonwinkel.nl en www.toonhermanshuissittard.nl.

Cookieinstellingen