Infomarkt Provinciaal Inpassingsplan Spooraansluiting Yard VDL Nedcar

Foto: Google

De Provincie Limburg wil de aansluiting van VDL Nedcar op het hoofdspoor en de aanleg van een car handling terminal (auto-overslagplaats) ruimtelijk planologisch mogelijk maken. Daartoe bereidt de Provincie Limburg op dit moment het Provinciaal Inpassingsplan (PIP) Spooraansluiting Yard (inclusief Car Handling Terminal) voor.

De PIP procedure biedt u de mogelijkheid om zienswijzen kenbaar te maken of in te spreken. De Provincie Limburg wil u objectief en tijdig informeren over de consequenties van het PIP en over de diverse aspecten die in het PIP aan de orde komen zoals geluidsaspecten, licht, flora en fauna.

U wordt van harte uitgenodigd voor een informatiemarkt over het PIP die gehouden zal worden op donderdag 6 april 2017 van 19:00 uur tot 21:00 uur in het gemeenschapshuis van Nieuwstadt, Millenerstraat 4a te Nieuwstadt. 

U kunt aan de aanwezige deskundigen uw vragen stellen of u nader informeren over het project.

Aanmelding voor deze avond is niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected] waarin u aangeeft met hoeveel personen u naar de informatiemarkt komt.

Voor meer informatie: www.limburg.nl/spooraansluitingyard.

Cookieinstellingen