Zet mama in het zonnetje tijdens Alles veur de Mam

Foto: Centrummanagement Sittard

Onze mama’s worden ook dit jaar weer flink in de watten gelegd tijdens hét Moederdag evenement ‘Alles veur de Mam’.

Kom op 13 mei 2017 naar de binnenstad van Sittard en maak er samen met je moeder een onvergetelijke dag van. Tijdens dit evenement kun je extra speciale cadeautjes voor je mama scoren!

Cadeautjesfestijn

Nieuw dit jaar is de touwtrekkraam op de Markt in Sittard! Koop je iets in één van de deelnemende winkels, dan ontvang je een voucher om 1x gratis gebruik te maken van de touwtrekkraam. Heb je een voucher bemachtigd? Kom het dan zeker eens proberen! Je hebt 100% kans op een uniek cadeau voor je moeder! …en welke moeder vindt een extra cadeautje nou niet leuk?!

Picture perfect

Op deze speciale dag die je samen met je moeder beleeft, moet er toch zeker een kiekje worden gemaakt. Daarom zal er in de Walstraat een retro-photobooth voor jullie klaarstaan. Gebruik de funny props en spring met mama achter de camera. De foto’s kun je meteen mee naar huis nemen en zelfs online naar je eigen emailadres sturen. Zo heb je voor eeuwig deze herinnering in je bezit.

Zoete lekkernijen

Tijdens ‘Alles veur de mam’ mogen zoete lekkernijen voor jou en je moeder natuurlijk niet ontbreken! Bezoek de Suikerspin- en popcornkraam in de Voorstad en kies gratis een favoriete lekkernij. Nog een beetje honger na het genieten van die zoete lekkernijen? Geen zorgen! Tijdens het evenement zullen obers in de stad rondlopen met dienbladen vol lekkere hapjes. Dat wordt smullen!

Muzikaal genot

Loop je die dag gezellig kletsend in de stad, hoor je daar opeens een mooi gezang in de verte! Dat is Lotte Walda, singer-songwriter uit Heerlen. Zij zal jou en mama verblijden met de mooiste liedjes. Lotte wil je met haar muziek inspireren en een boodschap overdragen aan de wereld. We kunnen niet wachten om haar te horen zingen!

De liefste mama van Sittard

Is jouw moeder de liefste van Sittard? Schrijf dit dan op een briefje! Zo maakt je moeder namelijk kans op een te gekke prijs. Wat die te gekke prijs is? Een heel weekend lang gratis rondrijden in een coole Mini! In de deelnemende winkels vind je het officiële deelnameformulier. Vul daarop in waarom jouw mama de allerliefste is. Op 13 mei zal de prijs voor Liefste Mama uitgereikt worden. Als je jouw winnende mama heel lief aankijkt, mag je vast mee een rondje rijden in deze te gekke auto!

Luchtig cadeautje

Wil je indruk maken met een ludiek én luchtig cadeau? Ga dan langs bij de Ballonnennar. Deze nar weet je zeker te verrassen met alleen maar het gebruik van ballonnen! Wat past bij jouw mam? Een hond, vlinder, bloem of strik? Natuurlijk in de lievelingskleur van je moeder.

Waar een moeder is, is een bloemetje

Moederdag vieren zonder een bloemetje voor je moeder? Precies, dat kan natuurlijk niet! Daarom geven wij speciaal voor al die lieve moeders een roosje weg. Kom naar de markt om het bloemetje op te halen. Wees snel want op=op!

Eetbaar boeket

Wij hopen op mooi weer tijdens Alles veur de Mam, want Cone Corner verzorgt in de Steenweg de lekkerste ijsjes! Eigenaresse Mara Ramirez de Arellano: “Ik geef deze Moederdag alle moeders een bloemen-ijsboeket cadeau! Een ijs gevuld met drie bijzondere bloemensmaken: viooltjes, jasmijn en rozen. Natuurlijk mag de chocolade niet ontbreken en om het helemaal af te maken.. champagne siroop erbij! Dat is wat alle moeders verdienen! 100% natuurlijk en made in Sittard”.

Bron: Centrummanagement Sittard

Reacties