Geleense Joelle Boers wint Most Innovative Store Award

Joelle Boers in haar winkel in Geleen
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Dé beste belevingswinkels van 2017 van Nederland zijn vandaag bekendgemaakt op Soul Salon te Amsterdam. Een van de prijswinnaars is Joelle Boers uit Geleen.

Boers won de Most Innovative Store Award, die wordt toegekend aan de jonge retailer die minder dan vijf jaar actief is en uitblinkt in originaliteit. Met haar Concept-Store aan de Salmstraat 92-94 in Geleen heeft zij een winkel met een eigentijdse en unieke winkelformule neergezet.

Het juryrapport mag gezien worden: Joelle Boers uit Geleen is volgens de jury een ware Queen of the South. Haar social media en website zijn om een puntje aan te zuigen.

Vervolgens is ze volgens de jury de reis naar Geleen meer dan waard en weet ze je in een betoverende omgeving mee nemen in haar eigen bijzondere wereld. Een wereld die boordevol staat van stijl en creativiteit, waarmee ze haar eigen creaties in combinatie met een uitgebalanceerd merkenpakket aansluiting weet te vinden met haar doelgroep.

Haar verfijnde smaak is terug te zien in het assortiment, de sieraden, de toegankelijke designstukken voor in en om het huis, de florale kunststukken (miniatuur planten in glazen potten) en de door haar zelf ontworpen lokaal geproduceerde collecties. Ze is een groot talent, waar Nederland hopelijk nog veel van gaan horen!

» Joelle Boers op Instagram
» Joelle Boers op Facebook

'

Reacties

article
108325
Dé beste belevingswinkels van 2017 van Nederland zijn vandaag bekendgemaakt op Soul Salon te Amsterdam. Een
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20170709/joelle-boers-most-innovative/
2017-07-09T17:59:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2017/07/09112356/joelle-boers-geleen-concept-store.jpg
Joelle Boers, Most Innovative Store Award
Nieuws