Stadspartij organiseert cursus over politiek op gemeenteniveau

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op 21 maart 2018 mag elke stemgerechtigde inwoner van de gemeente weer naar de stembus. Dan worden weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden.

De Stadspartij neemt aan deze verkiezingen deel met de slogan ‘Sittard-Geleen verdient beter’. “Het gaat best goed met onze gemeente, maar het gemeentebestuur moet beter”, vindt de Stadspartij, die straks met lijstnummer 3 op de kandidatenlijst te vinden zal zijn.

Op deze lijst is nog plek voor nieuwe kandidaten, zo laat Ton Raven van de Stadspartij voor Sittard, Geleen en Born weten. “Wie als gemeenteraadslid zou willen opkomen voor medemens en leefomgeving en zich kan vinden in de uitgangspunten zoals de partij die op haar website heeft verwoord, is van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten.”

Om wie nog twijfelt over de streep te trekken organiseert de Stadspartij een cursus over gemeentepolitiek. De cursus beslaat drie zaterdagochtenden van 10:00 tot 12:00 uur, waarin deelnemers een goed beeld krijgen van het politieke vak op gemeentelijk niveau.

Deelname is gratis. Voor meer informatie of om u aan te melden stuurt u een e-mail aan [email protected].

Cookieinstellingen