Limbrichtse paardenhandelaar heeft geen bemoeienis met manege

Foto: CC0

De in Dover aangehouden paardenhandelaar uit Limbricht heeft geen enkele bemoeienis met de exploitatie van de manege in zijn woonplaats.

Van G. handelt enkel in springpaarden, die hij inkoopt, traint en weer doorverkoopt. Daarbij maakt hij gebruik van de faciliteiten van de Limbrichtse manege. “Dat hij de paarden bij ons stalt en traint wil natuurlijk niet zeggen dat we zouden weten wat de man verder allemaal uitspookt”, laat manege Klipper weten.

De Limbrichtse famile Van Cleef runt de manege al 37 jaar en distantiëert zich volledig van deze zaak. “Het is dan ook bijzonder vervelend dat mensen ons bellen met vervelende reacties. Ook op social media worden de nodige onterechte reacties geplaatst. Dat schaadt ons en hebben we niet verdiend.”

Paardenhandelaar Mario van G. werd vorige week tijdens een douanecontrole in Dover opgepakt met 50 kilo cocaïne in zijn paardentrailer. Bij een daaropvolgende doorzoeking van zijn woning in Limbricht werd een groot bedrag aan contant geld aangetroffen.

Cookieinstellingen