Fitkids middag bij Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings

Foto: Göttgens Kienhuis Pfennings

Is het voor uw kind te moeilijk om mee te doen aan een reguliere sport, of vindt uw kind sporten erg leuk maar komt hij/zij niet goed mee met andere kinderen?

Kom dan op woensdag 13 september gratis kennismaken met Fitkids bij Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings.

Fitkids is een programma dat in Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings in haar praktijkruimte aanbiedt: sporten in een kleine groep onder begeleiding van een (kinder)fysiotherapeut.

Lekker sporten op je eigen niveau!

Ongeacht het niveau of ervaring van uw kind is Fitkids een leuke manier van fitness, sport en spel aangepast op ieders niveau. Ook voor kinderen met een stoornis of aandoening is Fitkids zeer geschikt. Uw kind zal lekker kunnen sporten, zonder zich druk te maken dat andere kinderen sneller, beter of harder kunnen. Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings zorgt dat er voldoende uitdaging en plezier voor ieder kind is.

Op de Fitkidsmiddag op 13 september zijn alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar welkom om kennis te komen maken met Fitkids. Op deze middag zal een aantal fysiotherapeuten uw kind begeleiden bij verschillende sport-, spel- en fitnessactiviteiten. Ze maken er samen een gezellige en sportieve middag van. Daarnaast bent u als ouder/verzorger van harte welkom om kennis te komen maken met Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings.

Graag vooraf aanmelden door een e-mailbericht te sturen aan [email protected]. Wacht niet te lang, want er kunnen maximaal 30 kinderen meedoen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via 046-4521210.

» Flyer Fitkids middag

Reacties