Al op stap geweest met een tas? Vooruit, naar buiten!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Beeldend kunstenaar Miek Corten gaat zelf rondleidingen geven bij haar installatie Verbinding, die is opgebouwd uit gebruikte tassen.

Een kleurig netwerk van lijnen en knooppunten. De tassen zijn allemaal meegereisd in het leven van mensen, met vreugde, verdriet, geluk en pijn, succes en pech, gezondheid en ziekte, enz… en elke tas heeft zijn eigen verhaal.

De rondleidingen zijn op:

  • zondag 10 september om 13:00 uur (combinatie luistervoorstelling)
  • woensdag 13 september om 14:00 uur (familierondleiding)
  • zondag 24 september om 13:00 uur
  • zondag 15 oktober om 13:00 uur

Per rondleiding kunnen maximaal 15 deelnemers aansluiten. De rondleiding is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs (€ 3,00, jeugd tot 18 jaar gratis entree) van

De expositie is te zien in Museum De Domijnen, afdeling Historie en Archeologie, Kapittelstraat 6 in Sittard. Vooraf aanmelden kan bij [email protected].

Gekoppeld aan de installatie van Miek Corten is er een luistervoorstelling getiteld ‘Vooruit, naar buiten!’. Tijdens de speeldagen kunnen mensen bij Museum De Domijnen, afdeling Historie en Archeologie, een tas ophalen die een verhaal vertelt langs een route door Sittard. Verrassende verhalen, boeiende verhalen, langs een mooie wandelroute. Er zijn 30 tassen beschikbaar, die hun verhalen langs 5 verschillende routes vertellen. Een echte aanrader!

Wegens het succes van deze luistervoorstelling is besloten om er nog een aantal speeldagen aan vast te knopen. Mis deze kans niet en reserveer een tassenwandeling via www.verhalentocht.eu.

De extra speeldata zijn 9, 10, 16 en 17 september, steeds om 15:00 en om 18:30 uur.

Cookieinstellingen