Weg Maaseik-Roosteren 5 dagen dicht voor gemotoriseerd verkeer

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De N296 tussen Roosteren en Maaseik wordt van maandag 18 september vanaf 07:00 uur tot en met vrijdag 22 september tot 24:00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

De weg blijft wél gewoon bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Werkzaamheden

In opdracht van Provincie Limburg en het Waterschap Limburg worden een aantal werkzaamheden uitgevoerd. Zo zal er plaatselijk een dijkversterking en ophoging komen en zijn er onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt. Om deze reden is de N296 ter hoogte van de rotonde Ruijtersbaan/Maasheuvel tot en met de Belgische grens Maaseik naar verwachting afgesloten tot en met vrijdag. Dit geldt zolang de werkzaamheden geen hinder ondervinden van weeromstandigheden.

Wegomleiding

Vanaf maandag tot en met vrijdag dient u rekening te houden met verkeershinder. Alle motorvoertuigen (incl. landbouwvoertuigen) worden omgeleid via A2, A76 of de N78. Enkel voor aanwonenden van de Schansberg in Roosteren en busverkeer is er een tijdelijke noodweg beschikbaar. Alléén deze bestuurders mogen op aanwijs van de verkeersregelaars gebruik maken van deze tijdelijke weg. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen gebruik maken van één fietspad van de N296 aan de overzijde van het WML-gebouw. De oversteek van het ene naar het andere fietspad wordt begeleid door verkeersregelaars.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de Provincie Limburg via 0031 43 389 99 99 of ga naar www.limburgbereikbaar.nl.

Reacties