Lustrumconcert Sittards Mannenkoor SI-TARD volledig uitverkocht

Foto: Sittards Mannenkoor SI-TARD

Het Sittards Mannenkoor Si-tard mag zich op 30 september verheugen op de uitvoering van haar lustrumconcert in een uitverkocht Forum.

Het Sittards Mannenkoor verzorgt die avond ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan een speciaal concert met werken van Limburgse troubadours en van Toon Hermans, zowel ‘Zittesje’ als Nederlandse titels. Alle werken werden speciaal voor Si-tard gearrangeerd door Jan Theelen uit Munstergeleen.

Lustrum CD

Si-tard heeft deze muzikale juweeltjes ook bij Studio Theelen laten opnemen op CD, die tijdens het concert wordt gepresenteerd. Het eerste exemplaar wordt dan door voorzitter Wim Zonnenberg uitgereikt aan Noël Lebens, beschermheer van het koor en tevens wethouder van cultuur van de gemeente Sittard-Geleen.

» reserveer uw CD

Het concert

De muzikale leiding is in handen van dirigent en muzikaal leider Emmanuël Pleijers. Het mannenkoor Si-tard brengt samen met de Sittardse bariton Math Dirks enkele van de opgenomen werken ten gehore. Daarnaast zingt Math met begeleiding van Ger Maessen diverse solowerken.

Het Sittards Mannenkoor Si-tard biedt ook nu weer een podiumplek aan jong talent. Ditmaal kunt u genieten van onder andere de sprankelende stem van Britt Eberson uit Roosteren en enkele talentvolle leden van de Sittardse Philharmonie: Lilian Bartholomeus, Ilse Wind, Lisa Schiffler, Heleen Kessels en Jeanine Rongen laten zich van hun beste muzikale kant horen en versterken een gelegenheidscombo dat verder bestaat uit uit Leon Dijkstra achter de vleugel, Paul Kalhoven accordeon, Steffen Thormählen drums, Jan Knooren basgitaar en Ger Maessen gitaar.

Zing om mee te zingen?

Het Sittards Mannenkoor is ook op zoek naar mannen die willen meezingen bij Si-tard. Kom vrijblijvend eens kijken en luisteren op een van de repetities. Die worden wekelijks gehouden op woensdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in het Jochem Erenshoes, Kloosterplein 3 in Sittard.

Cookieinstellingen