Festival: Bijles! op plein Ligne

Foto: Centrummanagement Sittard

Aanstaande donderdag 21 september vindt van 14:00 tot 21:00 uur in het kader van de Studenteninkom Sittard het Bijles!-festival plaats.

Nu de eerste weken van het nieuwe studiejaar erop zitten is het tijd om even bij te komen van de eerste schooldagen tijdens het gratis festival op het Ligne Plein in Sittard. Bijles was nog nooit zo leerzaam!

Centrummanagement Sittard organiseert samen met Warehouse Events en Coffee Mundo een event speciaal voor de Sittardse student. Waar de heren van Warehouse Events eerder geslaagde feesten hebben neergezet onder de noemer van Rave Atelier komen ze nu met een nieuw, meer mainstream, concept op de proppen. Bijles is een toegankelijk concept waar feestmuziek centraal staat. Met als doelgroep jongeren tot een leeftijd van ongeveer 25 jaar past het concept perfect bij de Studenteninkom Sittard.

De eerste editie van Bijles is gratis toegankelijk voor studenten en iedereen die zin heeft in een lekker feestje!

Bijles! line-up

  • 14:00-15:30 uur: Lovado
  • 15:30-17:00 uur: Gil-T
  • 17:00-18:00 uur: Fresh Coast
  • 18:00-20:00 uur: Fenomeno
  • 20:00-21:00 uur: Rugged

Op het Ligne Plein is er naast een potje heerlijk dansen nog meer te beleven. De photobooth, rodeo stier, lounge area, karikaturist, klimwand en voetbalpool zorgen voor de fun-factor. Uiteraard mag goed eten en drinken niet ontbreken, dit wordt gefaciliteerd door Coffee Mundo The Library. Vanuit de schoolbanken kunnen de studenten meteen aansluiten voor de beste uurtjes Bijles ooit.

Donderdag 21 september, 14:00-21:00 uur, Ligne Plein Sittard, entree gratis.

Cookieinstellingen