Pitboel Theater met Morganas Illusion in de hoofdrol

Foto: Morganas Illusion

De bekroonde VPRO Documentaire Rocknrollertjes over Morganas Illusion is op 29 september 2017 om 20:00 uur als première te zien in het Pitboel Theater.

In samenwerking met Morganas Illusion vertoont Pitboel Theater de documentaire op een groot scherm. Aansluitend treden drie talentvolle Sittardse bands op. Morganas Illusion sluit de avond af met een optreden van 45 minuten.

Onder de titel Fuzzy&Wild vullen de jonge mannen van Morganas Illusion deze avond op verzoek van Pitboel Theater volledig zelf in. De documentaire gaat over 3 jongens; Bas, Vince en Sia, leden van Morganas Illusion. Drummer van de band is Vince van de Poel, het jongste broertje van Luca en Pablo van de Poel van de zeer succesvolle rockband DeWolff uit Geleen. Morganas Illusion sluit de avond af met een optreden van 45 minuten.

Voor het zover is speelt Mirror Man, een piepjonge psychedelisch blues rock band die geïnspireerd is door onder andere Frank Zappa, covers en eigen nummers. Daarna is het podium voor blues rock band Walden uit Sittard. Walden presenteert binnenkort hun eerste EP in Poppodium Volt.

Beleving, artistieke diversiteit en samenwerking tussen muzikanten vormen de bouwstenen voor Fuzzy&Wild. De entree bedraagt 3 euro.

Cookieinstellingen