Expeditie Joti Express – Online game dwars door Limburg

Foto: Scouting

Treinreizigers: kijk komende vrijdagavond 20 oktober niet vreemd op als u allerlei scouts tegenkomt op de Limburgse stations.

Steunpunt Scouting Limburg is namelijk de samenwerking met Arriva aangegaan voor Expeditie Joti. En zo krijgt spoorzoeken een welhaast letterlijke betekenis.

Wat is Expeditie Joti Express? Het is een zinderende strijd op en rond het spoor. De 84 scoutingteams proberen in korte tijd zoveel mogelijk locaties per trein te bezoeken door verschillende uitdagende doe- en denkopdrachten op te lossen.

U kunt de teams aanstaande vrijdag dan ook van 20:11 uur tot 00:11 uur tegenkomen op het traject tussen Venlo, Maastricht en Heerlen. Zij zijn te herkennen aan een uniform of trui met das, een koffer vol curieuze spullen en hun creatieve instelling. Wees ook niet verrast wanneer zij u of een andere reiziger aanspreken. Zij kunnen namelijk alle hulp gebruiken om hun missie tot een goed einde te brengen. Daarom krijgen zij ook ondersteuning vanuit een online thuisteam, waardoor er in totaal meer dan 1000 scouts tegelijkertijd in Limburg met de Express bezig zijn.

Mocht u meer informatie willen of inzicht in het spel, neem dan een kijkje op de website www.expeditiejoti.nl.

Cookieinstellingen