Meet the Music – een nieuw initiatief van De Domijnen

Foto: Harry Muyres

Op 2 december vindt er een nieuw evenement plaats bij Schouwburg De Domijnen in Sittard-Geleen: Meet the Music.

Een avond met popmuziek van lokale bands en singer/songwriters. Meet the Music past in de doelstellingen van De Domijnen om lokale (amateur)talenten een podium te bieden en verder te ontwikkelen. Daarnaast is dit een uitstekende gelegenheid om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met allerhande soorten popmuziek.

Podium voor lokale amateurbands en singer/songwriters

Op deze avond zullen zes lokale talenten uit de Westelijke Mijnstreek hun opwachting maken: Cedar Spring, Ferdie den Boer, Morose, Maxime & Glyn, De Hoos en Harry Muyres.

Cedar Spring, bestaande uit Maartje Kleijnen (zang en gitaar), Ron Janssen (zang en gitaar/mandoline), Micha Grin (contrabas) en met als special guest (alt)violist Amy Merrill uit Texas, brengt alternatieve country en western. Het is moeilijk stil staan bij de aanstekelijke tonen van dit genre. Ferdie den Boer is na vele omzwervingen bij verschillende bands weer terug bij zijn roots: singer/songwriter met eigen nummers. Morose is het project van vier (jonge) vrienden uit deze regio die hun debuut maakten bij de Kunstbende in 2015 en een cross over brengen van jazz, rap en hardrock. Melancholie en eigenzinnigheid kenmerken hun songs. Maxime & Glyn is weer heel wat anders. Ze zijn singer/songwriters, samen opgegroeid en 5 jaar als muzikanten samen. Mooie afgewogen stemmen met prachtige melodische nummers. De Hoos is een akoestisch trio uit Sittard-Geleen dat nu al weer 3,5 jaar aan de weg timmert met eigen geschreven dialect nummers. En tenslotte Harry Muyres uit Munstergeleen die net zo gemakkelijk nummers covert van Bob Dylan en Neil Young als eigen werk ten gehore brengt, in het Engels en in het dialect.

Wilt u erbij zijn op 2 december koop dan kaartjes via  www.dedomijnen.nl/podium/programma/meet-the-music. De avond begint om 20:00 uur. Iedere artiest treedt een half uur op. De entree bedraagt € 10 en is inclusief twee consumpties.

Cookieinstellingen