Herinneringen ophalen aan ‘the good old days’ bij De Domijnen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op 15, 16 en 17 december kunt u bij Schouwburg De Domijnen in Sittard muzikale herinneringen ophalen aan ‘the good old days’. De Eagles, rock-‘n-roll en Nederlandse hits komen die dagen voorbij.

Op 15 december trappen de Dutch Eagles af met hun theatertour Fly like an Eagle. Muziekkenner Leo Blokhuis: “De Dutch Eagles gaan ‘de echte Eagles’ live voorbij.” Al meer dan 10 jaar zijn de Dutch Eagles de onovertroffen vertolkers van dit muziekgenre en tijdperk. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar tot leven. Beleef hits als Hotel California, One of these nights en Take it easy in de vertolking van één van de beste coverbands ooit.

Dutch Eagles – Fly like an Eagle
Vrijdag 15 december, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen

Voor het concert van de Dutch Eagles geldt een speciale coverbandactie: als u voor 2 of meer van de volgende coverbandshows kaartjes koopt dan ontvangt u 20% korting per ticket:

  • 15 december – Dutch Eagles;
  • 30 december – Pink Floyd Project;
  • 17 januari – A tribute to Creedence Clearwater Revival.

De korting wordt automatisch verrekend zodra u 2 of meer voorstellingen in één transactie boekt.

Gaan Kerstmis en rock-‘n-roll samen? Jazeker! Dat bewijzen René Shuman en Angel-Eye op 16 december met Rocking Around The Christmas Tree, een hartverwarmend concert in koude dagen. Kerst met Mr. & Mrs. Rock-‘n-Roll is een complete feel-good beleving. Met muziek van helden als Roy Orbison, Elvis Presley en The Everly Brothers, geserveerd door een uitgebreid showorkest van blazers, dansers en violen, de vliegensvlugge pianovingers van Angel-Eye en virtuoos gitaarwerk van René, ontstaat een gezellig feestje met de nodige pepers. Weer eens iets anders dan Jingle Bells, all the way.

René Shuman en Angel-Eye – Rocking Around The Christmas Tree
Zaterdag 16 december, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen

Op 17 december vormen Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos een hartverwarmend trio dat het publiek een onvergetelijke avond bezorgt. Het wordt een feest der herkenning met nummers van onder anderen Robert Long, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, Frans Halsema en Toon Hermans; terwijl André Hazes, Karin Bloemen en Vader Abraham ook zeker niet zullen ontbreken.

Weet je nog wel…
Zondag 17 december, 20:15 uur
Schouwburg De Domijnen

Reacties

article
120190
Op 15, 16 en 17 december kunt u bij Schouwburg De Domijnen in Sittard muzikale
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20171206/herinneringen-ophalen-aan-the-good-old-days/
2017-12-06T17:14:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2017/08/29210925/stadsschouwburg-de-domijnen.jpg
Schouwburg De Domijnen, the good old days
Nieuws