De Meiden zamelen weer in voor de Èngele van Zitterd-Gelaen

Foto: SGN

Rond deze tijd van het jaar worden er weer volop lang houdbare levensmiddelen ingezameld ten bate van onder meer de Voedselbank.

De Meiden van Sittard doen hetzelfde, maar dan ten bate van de Èngele van Zitterd-Gelaen. Deze stichting dient als achtervang voor de Voedselbank, want ondanks dat het economisch een stuk beter gaat in Nederland staan er nog altijd mensen op de wachtlijst voor de Voedselbank. De Èngele van Zitterd-Gelaen zorgen ervoor dat ook die mensen worden geholpen. Ze zijn daarbij volledig afhankelijk van de gulheid van derden.

Ook dit jaar zamelen de Meiden van Sittard dan ook weer in voor de Èngele van Zitterd-Gelaen. Donaties zijn van harte welkom bij deelnemende meiden-winkels tot en met zaterdag 6 januari 2018.

Zowel producten van het hieronder afgebeelde verlanglijstje als alle andere met liefde gegeven giften worden in dank aanvaard.

Inleveradressen: Benja Mode, Bormans Modeschoenen, Nan Glasdesign, Wollstreet, Vonja XL, Mooi in Sittard, Nouvo Fashion, Sam + Sara, Café Schtad Zitterd, Bidol Fashion en Werkaandewinkel. Houd bij het inleveren s.v.p. wel rekening met de openingstijden van de winkels!

Cookieinstellingen