Pink Floyd Project – Acoustic Echoes

Foto: © Harrie Muis

Op zaterdag 30 december brengt het 10-koppige Pink Floyd Project een prachtige verzameling van iconische songs van één van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore in Schouwburg De Domijnen.

Met de zang van o.a. Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) én Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten, een kinderkoor, anekdotes én bijzondere verhalen, nemen zij u mee op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. De grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond, maar ook minder bekende juweeltjes komen in chronologische volgorde voorbij.

Een unplugged theaterconcert met 50 jaar Pink Floyd

Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat je op Pink Floyd gebied kunt krijgen. Pink Floyd Project speelde zijn eerste akoestische set voorafgaand aan een concert van Pink Floyd’s Roger Waters in Amsterdam. Dit bleek zo’n succes, dat de groep nu gewapend met alleen akoestische instrumenten de theaters induikt. Van de psychedelische periode met Syd Barrett, langs de zwaarmoedige autobiografische weerspiegelingen van genie Roger Waters tot en met het recente en veelal retrospectieve werk onder aanvoering van zanger en meestergitarist David Gilmour.

» tickets & informatie

Filmpje Acoustic Echoes

Documentaire Pink Ployd Project

The Pink Floyd Project – Acoustic Echoes
Zaterdag 30 december, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen

Op woensdag 17 januari gaat de coverbandreeks bij Schouwburg De Domijnen verder met A tribute to Creedence Clearwater Revival door de Fortunate Sons. Deze Amerikaanse band uit Chicago zet in het theater een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

» meer informatie over deze voorstelling

Cookieinstellingen