Sittard in 2018: altijd iets te beleven!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sittard is bij uitstek een plek waar altijd iets te ontdekken en beleven valt, zo ook in 2018. Het gehele jaar genieten bezoekers van zowel sfeervolle grote als intieme kleinere evenementen. De historische binnenstad van Sittard maakt zich klaar voor het nieuwe jaar.

Behalve de bekende grote evenementen – carnaval, St.-Joepmarkt, Sint Rosafestival, Oktoberfeest en Wèntjerdruim – zijn er ook een zestal speciaal op de bezoekers van het winkelcentrum van Sittard gerichte evenementen. Deze worden georganiseerde door het Sittardse Centrummanagement Sittard.

Nieuw in 2018: Kinderfestival

Naast evenementen voor de mam en de pap, komt Centrummanagement Sittard met een nieuw, jaarlijks terugkerend kinderfestival. Een dag waarbij de binnenstad verandert in één groot kinderfestijn. In alle straten, op ieder hoekje worden kinderen uitgedaagd om op ontdekkingstocht te gaan. Samen met kind-gerelateerde zaken in de binnenstad en bedrijven in omgeving Sittard-Geleen gaat Centrummanagement Sittard de uitdaging aan om er een groot spektakel van te maken. De eerste editie van het nieuwe festijn vindt plaats op (koop)zondag 24 juni.

Sfeer in de binnenstad

Wat kun je nog meer verwachten in 2018? Terugkerende evenementen als All About Fashion, Alles veur de Mam, Stoere Mannendag en Inspired Shopping zorgen jaarlijks voor een flinke portie sfeerbeveling in de historische binnenstad. Shoppen wordt tijdens deze dagen extra leuk. Een gigantische fashion-parade, spectaculair touwtrektoernooi, levende standbeelden en Moederdag-verrassingen zijn zomaar een greep uit de activiteiten voor het nieuwe jaar.

Outletshoppen

Het jaarlijkse shop-spektakel Outlet Shopping Day keert ook dit jaar weer terug op de eerste zaterdag van september. De slingerende straten vullen zich dan met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen. De ondernemers staan te popelen om mooie seizoensrestanten tegen spotprijzen aan te bieden. Voor de koopjesjagers hét moment om de jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Noteer de datum alvast in je agenda: zaterdag 1 september!

Agenda 2018 – Centrummanagement Sittard

Noteer de volgende data alvast in uw agenda:

  • All About Fashion – zondag 29 april 2018
  • Alles veur de mam – zaterdag 12 mei 2018
  • Stoere Mannendag – zaterdag 16 juni 2018
  • Kinderfestival – zondag 24 juni 2018
  • Outlet Shopping Day – zaterdag 1 september 2018
  • Inspired Shopping – donderdag 1 november 2018

CM Sittard

Cookieinstellingen