Gedoogbesluiten gebruik gevelzone Stationsstraat en Steenweg-West

Steenweg, Nieuwjaarsdag 2018
Steenweg, Nieuwjaarsdag 2018
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 20 december 2017 gedoogbeschikkingen verleend aan de eigenaren, ondernemers en/of bewoners van 19 panden aan de Stationsstraat en Steenweg-West in Sittard-Centrum.

Deze beschikking biedt betrokkenen de mogelijkheid om een deel van het openbaar gebied aan de voorzijde van de panden (de zogenaamde gevelzone) te gebruiken voor het plaatsen van tuinmeubilair (bankje), bloembakken, fietsen en hekjes.

De gedoogbesluiten met de daarbij behorende stukken liggen sinds 4 januari zes weken ter inzage in de Stadswinkel Sittard-Geleen, Markt 1 te Geleen. De Stadswinkel is op werkdagen geopend van 08:00-18:00 uur en op donderdag van 18:00-20:00 uur. U kunt de officiële bekendmakingen ook online inzien, via onderstaande links op Overheid.nl:

» Stationsstraat Sittard
» Steenweg-West Sittard

Bezwaar aantekenen

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de aangegeven verzenddatum een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Meer informatie hierover vindt u eveneens via eerdergenoemde links op Overheid.nl.

Steenweg, Nieuwjaarsdag 2018


Bron: Gemeente Sittard-Geleen

Cookieinstellingen