Binnenkort in Sittard: Kattencafé Bie Moes

Foto: SGN

Marloes en Eva – ze noemen zichzelf twee enthousiaste catladies – zijn van plan om in het pand aan de Limbrichterstraat 19 het eerste kattencafé van Sittard te openen.

Daar kunnen poezenliefhebbers binnenkort – de opening zal ergens in het voorjaar plaatsvinden – terecht voor een broodje, een kommetje soep, een kop koffie of thee en zelfgemaakt gebak. En natuurlijk een poezenknuffel. Verder kunt u er straks ook unieke zelfgemaakte kattenspulletjes kopen.

Marloes en Eva geven in hun poezencafé een onderkomen aan een zestal uit het asiel en opvangcentra geadopteerde katten. In een huiselijke omgeving krijgen de dieren daar straks dan ook aandacht van allerlei gasten die het gezelschap van katten weten te waarderen. Want: “Katten zijn niet alleen lief, schattig en zacht, ze kunnen ook bijdragen aan sociale contacten. Samen met zorginstellingen en scholen willen we middagen organiseren waarbij ouderen, gehandicapten en kinderen met extra zorg de wereld om hen heen even kunnen vergeten en met de katten kunnen knuffelen”, zo zeggen Marloes en Eva.

Om hun Kattencafé Bie Moes te kunnen realiseren zijn de twee catladies op 2 januari gestart met een crowdfunding campagne. Het doel is om 15.000 euro bijeen te halen voor de bekostiging van een kleine verbouwing en de inrichting. De campagne loopt door tot 5 februari en heeft tot nu toe al ruim vierduizend euro opgebracht. Wie financiëel aan dit bijzondere initiatief wil bijdragen en wil weten welke tegenprestatie daar tegenover staat vindt via de onderstaande link meer informatie.

» steun Kattencafé Bie Moes

Reacties

article
122668
Marloes en Eva – ze noemen zichzelf twee enthousiaste catladies – zijn van plan om
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180108/binnenkort-in-sittard-kattencafe-bie-moes/
2018-01-08T14:00:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2017/12/19201025/kat-poes-verzorgingshuis.jpg
Bie Moes, Kattencafé
Nieuws, Zakennieuws