Fortuna Sittard speelt vrijdagavond thuiswedstrijd tegen Jong Ajax

Foto: Fortuna Supporters Collectief

Vrijdagavond wordt in het stadion aan de Milaanstraat in Sittard om 20:00 uur afgetrapt in de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen Jong Ajax.

Bij winst pakt Fortuna Sittard het kampioenschap in de tweede periode. In de laatste wedstrijd voor de winterstop verzekerde Fortuna Sittard zich al van een plek in de play-offs door met 3-1 van Jong FC Utrecht te winnen.

Jong Ajax staat momenteel op de derde plek van de ranglijst en is altijd een geduchte tegenstander. Ditmaal staat er echter wel een zeer jonge uitvoering van de Amsterdamse beloften op het veld, omdat de Ajax-selectie inclusief elf spelers van Jong Ajax op trainingskamp is in Portugal. In hoeverre dat voor Fortuna Sittard een voordeel is zal vanavond blijken. Op papier mag N.E.C. Nijmegen op 6 april meer tegenstand van Jong Ajax tegemoetzien.

Sunday Oliseh stuurt naar verwachting de volgende elf basisspelers het veld in: Miguel Santos, Clint Essers, Perr Schuurs, Wessel Dammers, Marco Ospitalieri, Dries Saddiki, Jorrit Smeets, Stefan Askovski, Djibril Dianessy, Finn Stokkers en Lisandro Semedo.

Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van de Graaf, met assistentie van grensrechters Koopman en Siebert en vierde official Hensgens.

Voorafgaand aan de wedstrijd, die om 20:00 uur begint, wordt rond de klok van 18:00 uur aan de hoofdingang van het stadion het door kunstenares Lia Krol gemaakte standbeeld van Fernando Ricksen onthuld.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
122911
Vrijdagavond wordt in het stadion aan de Milaanstraat in Sittard om 20:00 uur afgetrapt in
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180112/fortuna-sittard-thuiswedstrijd-tegen-jong-ajax/
2018-01-12T11:00:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2017/12/10091407/ricksen-muurschildering-sittard.jpg
Fortuna Sittard, Jong Ajax
Fortuna Sittard, Nieuws