Fiesta Tropicana, hét evenement voor de jeugd!

Fiesta Tropicana: voor jeugd van 11-14 jaar
Fiesta Tropicana: voor jeugd van 11-14 jaar
Foto: © Arjan Krijntjes, Sittard

Aanstaande vrijdag 26 januari is het tijd voor Fiesta Tropicana, hét evenement voor de Zittesje jeugd van 11 tot 14 jaar.

Vanaf 19:11 uur openen de deuren van Poppodium Volt voor deze gezellige avond vol carnavalesk vertier.

Zoals reeds enkele jaren bekend, organiseert stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd elk jaar een evenement speciaal voor de jeugd. Niemand minder dan Fabrizio komt deze avond optreden. DJ Wouter zal de rest van de avond voorzien van muzikale beats.

Fabrizio
Fabrizio weet wel wat een feestje bouwen is – foto © Ton Dirkx, Sittard

Voor de liefhebbers is het LVK live te volgen op een groot beeldscherm. Verder zijn er verschillende leuke activiteiten. Zo kunnen de jeugdige carnavalisten onder andere geschminkt worden. Uiteraard ontbreekt een traktatie niet. Trek je mooiste outfit aan, want het mooist verklede mechelke en sjnaak ontvangen een prijs. Uiteraard is stadsprins León I aanwezig om er samen een leuke avond van te maken.

Het betreft een besloten evenement! Alleen jongeren met een geldig entreebewijs worden binnengelaten. Er zijn vrijwilligers van de Marotte aanwezig om een oogje in het zeil te houden en de avond te begeleiden. Ouders zijn vanaf 21:45 uur welkom om een kijkje te nemen. Een entreebandje is gratis te verkrijgen via de basisschool en via de Marottewinkel (Damesmode Van Neer Eyckeler, Brandstraat 11-15).

Fiesta Tropicana 2018

Cookieinstellingen