Maastricht Aachen Airport (MAA) organiseert informatieavond

Foto: Neplev (CC BY-SA 3.0)

Op donderdag 1 maart 2018 organiseert Maastricht Aachen Airport (MAA) in het Asta Theater, Markt 6a in Beek een informatieavond voor omwonenden.

De bijeenkomst begint om 19:00 uur en handelt over het aangevraagde Luchthavenbesluit, het gebruik van de luchthaven en de ontwikkeling van MAA. Vanaf 18:30 uur zijn de deuren van de zaal geopend.

Op de informatieavond wordt door de luchthaven een toelichting gegeven en is er een informatieplatform waar u vragen aan deskundigen kunt stellen.

Alle beschikbare informatie over het aangevraagde Luchthavenbesluit en de besluitvorming die hierover door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft plaatsgevonden kunt u overigens ook nu al vinden op de website van de rijksoverheid.

» informatie Rijksoverheid over Luchthavenbesluit

Daar vindt u ook de informatie van het ministerie over de verdere procedure rondom de start van de wijzigingstraject van het Luchthavenbesluit en het zienswijzetraject dat hier onderdeel van uitmaakt. Uiteraard wordt u daar te zijner tijd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over geïnformeerd.

De avond wordt door MAA georganiseerd om informatie over MAA met omwonenden te delen en vragen die er leven te kunnen beantwoorden.

Cookieinstellingen