Centrummanagement Geleen en MP Feesten slaan handen ineen

Handwerk: spritsjes dopen in de chocola.
Handwerk: spritsjes dopen in de chocola.
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Na drie goed bezochte edities van Heel Geleen Bakt staat op zaterdag 9 juni de 4de editie van Heel Geleen Bakt gepland.

Voor het eerst zal het evenement plaatvinden in het weekend van de Marcellinus en Petrus Feesten.

Volgens Davey Nieuwendijk van Centrummanagement Geleen waren beide partijen er snel uit: “Normaliter vind Heel Geleen Bakt plaats in oktober waarbij er altijd een paviljoen moet worden gebouwd. Om kosten te besparen is er dit jaar contact gezocht met de MP Feesten. Zij hebben elk jaar een paviljoen staan, maar hebben geen programmering op zaterdagmiddag. Door de handen in elkaar te slaan snijd het mes nu aan 2 kanten”.

Jos Cremers, voorzitter van de MP Feesten, is in zijn nopjes: “Ik ben een trouwe bezoeker van Heel Geleen Bakt en vind het een geweldig Geleens evenement. Nu we de samenwerking zijn aangegaan met het Centrummanagement kunnen we een mooi evenement toevoegen aan onze programmering”.

Davey Nieuwendijk vult aan: “Als Centrummanagement zijn we nog steeds verantwoordelijk voor de organisatie en de PR. Dit alles doen we in samenspraak met alle deelnemende partijen en de MP Feesten. Dit is wederom een bewijs dat goed samenwerken loont”.

De Marcellinus en Petrus Feesten 2018 vinden plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni. Voor meer informatie over het totale programma zie www.mpfeesten.nl.

Nieuwsgierig welke evenementen er in 2018 nog meer in het centrum van Geleen plaatsvinden? Zie voor een totaal overzicht de website www.centrumgeleen.nl.

Cookieinstellingen