Marelle Boersma signeert bij Krings

Foto: Marelle Boersma

Zaterdag 3 maart brengt schrijfster Marelle Boersma naar aanleiding van haar nieuwste thriller ‘Chateau de Provence’ een bezoek aan boekhandel Krings in Sittard.

Tussen 14:00 en 15:30 uur wordt zij geinterviewd en signeert ze haar nieuwe boek.

De schrijfster is met een nieuwe serie begonnen onder de noemer Ik vertrek. De naam is dan wel gelijk aan die van een populaire tv-serie waarin mensen Nederland achter zich laten en elders een nieuw bestaan opbouwen, maar heeft verder helemaal niets met de tv-serie te maken.

Over het boek

Na een moeilijke periode in hun huwelijk willen Julia en haar man Luuc een nieuwe start maken. Als Luuc een Frans kasteel met een grote olijvenboomgaard kan kopen, vertrekken ze naar de Provence om daar beautyvakanties te organiseren. Dan wordt in het kasteel een lijk van een jonge vrouw ontdekt…

Chateau de Provence is de eerste Ik-vertrek thriller.

Over Marella Boersma

Marelle Boersma is al jarenlang een succesvolle thrillerauteur waarbij ze actuele onderwerpen vaak gebruikt. Daarnaast is zij ook schrijfdocent.

In 2015 vertrok zij met haar Jan naar Portugal. Ze kochten daar een prachtige quinta waar Marelle schrijfcursussen geeft en Jan kookt voor hun gasten. Marelle weet dus als geen ander wat het inhoudt om je droom na te jagen en te vertrekken naar het buitenland.

Cookieinstellingen