Berry blijft Berry

Foto: Berry van Rijswijk

 CAMPAGNENIEUWS – Van: gob – Berry van Rijswijk |  Stem 21 maart voor een sociaal Sittard-Geleen, stem lijst 2, nummer 10. Stem op Berry.

Op 21 maart breng jij je stem uit bij één van de 42 stembureaus in Sittard-Geleen. En Berry vind je terug op lijst 2, plek nummer 10.

Een stem op Berry, is een stem voor een sociaal Sittard-Geleen.

Want ik wil dat het goed gaat met Sittard-Geleen en dat het goed gaat met de inwoners van Sittard-Geleen. Want mensen die me kennen, weten dat mijn aandacht uitgaat naar mensen. Ik wil dat het goed gaat met jong en oud, dat we ondersteuning bieden aan mensen die het even moeilijk hebben, dat we jongeren veilig en gezond laten opgroeien in onze stad, dat ouderen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, dat vrijwilligers en mantelzorgers gewaardeerd worden en dat we mensen de kansen bieden die ze verdienen op de arbeidsmarkt.

Sittard-Geleen is de stad die me aan het hart gaat. Ik heb ervoor gekozen om me aan te sluiten bij het gob. Een stabiele lokale partij, die weet wat het betekent om een stad van 94.000 inwoners te besturen en te vertegenwoordigen. Een partij die laat zien dat economie, leefbaarheid en het voeren van sociaal beleid, hand in hand kunnen gaan. Steeds meer taken worden vanuit de landelijke overheid aan gemeenten overgelaten. Dat is een goede ontwikkeling, lokaal weten we immers het beste wat er leeft en speelt op wijk- en buurtniveau. En Berry staat te popelen om zijn bestuurlijke ervaring en inhoudelijke kennis en idealen weer in te mogen zetten voor de inwoners van Sittard-Geleen.

Ik ben er klaar voor. Stem 21 maart vanuit uw hart, voor Berry, lijst 2 nummer 10. Voor een sociale stad Sittard-Geleen, met gelijke kansen voor iedereen.

Want Berry blijft Berry!

DIT IS CAMPAGNENIEUWS, een bericht aangeleverd door één van de lokale politieke partijen of kandidaten die op 21 maart aanstaande meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het bericht weerspiegelt puur de mening van de betreffende lokale politieke partij of kandidaat en is onverkort en ongewijzigd geplaatst.
Cookieinstellingen