Marc Demeyer opnieuw Koning van St. Joep

... Koning van St. Joep 2018 ...
Foto: Gemeente Sittard-Geleen

De uit België afkomstige standwerker Marc Demeyer is vandaag door een vakkundige jury opnieuw uitgeroepen tot Koning van St. Joep.

Opnieuw, want hij wist de titel ook in 2016 al te winnen. Ondanks de ijzige kou bleef het publiek massaal staan om te luisteren naar zijn verhaal over de veelzijdigheid van zijn dunschiller.

De titel wordt uitgereikt aan de standwerker die zich in de ogen van de jury het beste profileert als verkoper. Daarbij spelen zaken als welsprekendheid, overtuiging, originaliteit, klantvriendelijkheid en aantrekkingskracht op het publiek een rol. Alle criteria waren bij Marc Demeyer weer prominent aanwezig. Wethouder Leon Geilen, tevens voorzitter van de jury, reikte de wisseltrofee uit. “Bij de kraam van Marc Demeyer op de Engelenkampstraat is het geen moment rustig geweest. Zelfs in de ijzige kou weet hij het publiek constant te boeien met een stevige dosis humor. Zijn dunschillers vlogen ook vandaag weer massaal over de toonbank.”

Marc Demeyer neemt de titel over van John Gruter. De uit Maarssen afkomstige standwerker werd vorig jaar met zijn Blije Voeten Crème tot Koning van St. Joep gekroond.

Fotobijschrift: Wethouder Leon Geilen feliciteert Marc Demeyer, de Koning van St.Joep 2018.

Reacties