Politie zet foto inbraakverdachte op Facebook

Foto: © Anke Hendrix

De politie van Echt heeft op Facebook een foto geplaatst van een man die een inbraak heeft gepleegd op de Palmbrugweg in Echt.

De inbraak heeft plaatsgevonden tussen zaterdag 17 maart 19:00 uur en zondag 18 maart 00:30 uur. De politie vraagt hulp van eventuele getuigen.

Aan de achterzijde van de woning werd een raam geforceerd. Op bewakingsbeelden is ook een personenauto, vermoedelijk een Volvo S70 (of S80), te zien. Die auto reed voor en na de inbraak langs de woning. In het voertuig zaten meerdere personen. Hebben de inzittenden met de inbraak te maken of zijn ze getuige geweest van de inbraak?

Een van de verdachten is op camerabeelden duidelijk herkenbaar in beeld. Deze persoon draagt waarschijnlijk een panty over zijn hoofd. Zijn jasje is vrij duidelijk zichtbaar. Hij heeft een kaal hoofd of gemillimeterd haar en mogelijk een snorretje. Hij draagt een nogal opvallend jasje.

De politie roept getuigen die iets hebben gezien rond de tijd van de inbraak of die weten wie de inbraak heeft gepleegd op om zich te melden. Herkent u de man op de foto? Weet u meer van de Volvo die rond de tijd van de inbraak door de straat reed? Of weet u meer over het jasje van de man op de foto (merk, waar te koop)? Meld dat dan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Het gaat om zaaknummer pl2300-2018039480.

Cookieinstellingen