Veertigjarig jubileum Toneelclub Euverhaove zit erop, op naar de vijftig!

Foto: Toneelclub Euverhaove

Toneelclub Euverhaove vierde de afgelopen twee weekenden haar veertigjarig jubileum met een zestal uitvoeringen van de klucht ‘Eine trouwrènk maag neit pitsje’.

De in het dialect vertaalde Nederlandse bewerking van het toneelstuk ‘Blaise’ van Claude Magnier uit 1959 werd geregisseerd door Nicole Schurgers en was een daverend succes. Het stuk, waarin Kevin Noblesse en Marian Schulpen de hoofdrollen voor hun rekening namen, was goed voor de nodige lachsalvo’s uit de zaal.

Tijdens de laatste voorstelling afgelopen zondag – een voorstelling die was gereserveerd voor familie, vrienden en bekenden van Toneelclub Euverhaove – nam Marian Schulpen een herinnering van het Toneelhuis LFA (Limburgse Federatie voor Amateurtoneelverenigingen) in ontvangst. Een mooie penning als waardering en erkentelijkheid voor veertig jaar vermaak op de Overhovense planken en dienstbaarheid in het amateur-toneelgezelschap.

Na de voorstelling werd tot in de kleine uurtjes met een mooi feest het 40-jarig jubileum afgesloten.

Reacties

article
130560
Toneelclub Euverhaove vierde de afgelopen twee weekenden haar veertigjarig jubileum met een zestal uitvoeringen van
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180417/veertigjarig-jubileum-toneelclub-euverhaove-zit-erop-op-naar-de-vijftig/
2018-04-17T09:08:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/04/16203902/toneelgroep-euverhaove.jpg
Toneelclub Euverhaove
Nieuws