Gastvrij Limburg in de kijker – Van fruitteler tot wetenschapper

Foto: Provincie Limburg

Wie aan werknemers in de toeristische sector denkt, denkt vaak snel aan hotelondernemers, toeristische gidsen, receptiemedewerkers of kaartjesverkopers in een museum.

Maar wist je dat ook eventplanners, wetenschappers, onderhoudspersoneel en accountants broodnodig zijn? Net als zoveel andere functies. Elke schakel in het proces is belangrijk

In Het Aardbeienland koppelde de familie Soberjé een themapark aan hun fruitbedrijf. Hierdoor is de job van Hay Soberjé erg afwisselend geworden, van aardbeienteler tot toeristisch ondernemer.

Bij GaiaZOO zorgen de dierenverzorgers voor het welzijn van de dieren. Maar zonder marketingmedewerkers zouden veel minder mensen hun weg vinden naar de dierentuin. Iedereen zorgt ervoor dat de dierentuin goed blijft draaien.

Alle verschillende functies zijn belangrijk, zoals valt te zien in de nieuwe aflevering van Gastvrij Limburg in de kijker.

Ben je zelf ook geprikkeld om Limburg toeristisch op de kaart te zetten? Bezoek dan zeker de website van de provincie en ontdek hoe de provincie jou kan ondersteunen.

» bekijk hier alle filmpjes van Gastvrij Limburg in de kijker

Cookieinstellingen