Coop Vandaag opent op dinsdag 8 mei haar deuren in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op dinsdag 8 mei opent een nieuwe Coop Vandaag in Sittard. De nieuwe winkel komt aan de Willie Hillenstraat 9 in de Ligne.

Supermarktmanager Rik Kool: “Coop Vandaag Sittard verrast haar klanten met een uitgebreid assortiment voor ieder eetmoment en diverse verse maaltijden, versbereide broodjes en meer uit eigen keuken. De winkel heeft bovendien zeer ruime openingstijden.”

In de nieuwe Coop Vandaag draait alles om de verschillende eetmomenten. Kool: “De winkel is voorzien van een grote keuken waar de hele dag door verse maaltijden, versbereide broodjes, salades, luxe tosti’s en wraps en diverse snacks worden bereid. Ook kunnen klanten zelf hangop tappen, genieten van verse smoothies en bij het drankeneiland van een kop koffie, espresso, cappuccino of warme chocolademelk. Vanzelfsprekend kunnen klanten ook voor de weekboodschappen bij Coop Vandaag Sittard terecht.”

Nadruk op vers

Naast het reguliere aanbod heeft Coop Vandaag Sittard een ruim assortiment biologische producten en een assortiment tapas en gekoelde wijn en dranken. Ook aan kleinere huishoudens wordt gedacht. Zo kunnen klanten zelf tomaatjes en noten scheppen, verse kruiden knippen en kunnen zij in de winkel terecht voor losse eieren.

Ruime openingstijden en optimale service

Coop Vandaag Sittard is straks van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur geopend en op zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Met een slijterij, een servicebalie met PostNL-pakketpunt en een verkooppunt van de Nederlandse loterijen is de winkel van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa’s kunnen klanten ook middels gebruiksvriendelijke zelfscankassa’s zelf eenvoudig en snel hun kleine boodschappen afrekenen.

Feestelijke opening

Op 8 mei om 18:00 uur opent Coop Vandaag Sittard haar deuren. Kool: “Iedereen is welkom om de opening met ons te komen vieren. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Vanzelfsprekend zijn er in de openingsweek diverse verrassingen voor de klanten en aantrekkelijke aanbiedingen.”

Voor meer informatie: www.coop.nl

Reacties

article
131102
Op dinsdag 8 mei opent een nieuwe Coop Vandaag in Sittard. De nieuwe winkel komt
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180425/coop-vandaag-opent-op-dinsdag-8-mei-haar-deuren-in-sittard/
2018-04-25T15:00:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/04/24155710/coop-vandaag-opent-8-mei-2018.jpg
Coop Vandaag, Sittard
Nieuws, Zakennieuws