Vandaag in centrum Sittard: All About Fashion

Foto:

Het is vandaag een bijzondere koopzondag in Sittard. En dan niet vanwege de promotie van Fortuna Sittard – de huldiging is morgenavond op de Markt – maar vanwege All About Fashion!

Sittard staat vandaag in het teken van de laatste trends. De complete binnenstad is van 12:00 tot 17:00 uur het decor van één groot fashionevent.

Wandel door de kronkelende straten van het centrum van Sittard en geniet van verschillende modeshows, gratis stijladvies en een gigantische fashionparade. Ontdek de nieuwste musthaves en doe inspiratie op voor het lente- en zomerseizoen!

Modeshows

Waar Sessibon, dé specialist in fashionshows, enkele weken geleden de kneiter sexy fashionshow voor Hunkemöller verzorgde, organiseren ze tijdens All About Fashion denderende modeshows in Sittard. Meer dan 70 modellen starten met een wervelende introductie op de Putstraat, vervolgen hun weg naar de Steenweg voor een showmoment en eindigen de middag met een gigantische modeshow op de Markt. De tientallen outfits bieden een bulk aan inspiratie voor het nieuwe fashionseizoen.

Go local

Sittard verrast op het gebied van unieke adresjes. Naast de welbekende winkelketens vullen de straten van Sittard zich met leuke boetiekjes, high fashion zaken en conceptstores. Zaken waar je misschien nog nooit naar binnen bent gelopen, maar juist het ontdekken meer dan waard zijn. Het mooie is dat All About Fashion hét geschikte moment is om kennis te maken met deze verstopte pareltjes. Tal van lokale ondernemers nemen deel aan de modeshows en tonen middels eigen modellen hun nieuwste collecties. Je leest het goed: eigen modellen. Niet alleen de ondernemers zijn van lokale aard, ook de deelnemende modellen zijn echte locals! Mannen, vrouwen en kids uit Sittard en omgeving zijn tijdens All About Fashion model voor een dag. Zetten hun beste beentje voor en presenteren namens de unieke adresjes de mooiste outfits.

Beautyspots

Laat je verwennen bij één van de beauty-spots! Verschillende beautyzaken van de binnenstad staan met make-up en haarstylisten klaar om je een hippe make-over te geven. Laat je nagels lakken, haren stylen of vraag om passend make-upadvies.

Gratis kleding- en stijladvies

Moeite met het vinden van de perfecte jeans? Vraag je je af welke kleuren het beste bij je passen? Of vind je het lastig om de juiste combinaties te maken? Tijdens All About Fashion staat er een professionele stylist voor je klaar die je voorziet van stijl- en kledingadvies. In een veilige setting kun je met een gerust hart met al je vragen terecht.

Kleine fashionistas

Voor de kleine fashionistas onder ons is de kinderhoek ook dit jaar weer een onderdeel van All About Fashion. Kinderen krijgen de kans om een eigen shopper te ontwerpen. De keuze is reuze: kleurrijke tassen liggen klaar om versierd te worden met de mooiste pailletjes, strikjes en lintjes.

Shoppen

De winkels zijn tijdens deze koopzondag geopend van 12:00-17:00 uur.

Cookieinstellingen