Big Band Beeg raakt op stoom

Foto: Fb Big Band Beeg

De Big Band Beeg (BBB) raakt op stoom en bereidt zich voor op 3 optredens, waaronder een tijdens de Corendon International Big Band Competition.

Allereerst zal de BBB op zondag 27 mei a.s. opnieuw optreden in Herkenbosch. Na het mooie optreden in Kasteel Daelenbroeck vorig jaar, is het gezelschap van 14:30 uur tot 16:30 uur te beluisteren in Brasserie de Boshut (het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Meinweg).

Het vizier ook gericht op de 22e editie van Corendon International Big Band Competition in Hoofddorp op zaterdag 2 juni a.s. Dit is een van de grootste en meest prestigieuze big band wedstrijden in Europa met een twintigtal deelnemende bands uit o.a. Nederland, Duitsland, Slovenië, Finland en Letland. In de internationale jury zitten onder meer Bart van Lier en Frits Landesbergen uit Nederland, Hansjörg Fink uit Duitsland en Kurt Weiss en Dave Berkman uit de Verenigde Staten. De muzikanten van BBB zullen onder leiding van Richard Didden hun beste beentje voor gaan zetten.

Het voorlopig laatste optreden is op zondag 1 juli bij Wijnbar Wienkontor aan het water van de historische binnenhaven aan het Bassin in Maastricht. Bij goed weer wordt buiten op het terras gespeeld.

Cookieinstellingen