Opbouwen Gelaender Kirmes in volle gang

In de aanloop naar de grootste voorjaarskermis van Limburg is het in het centrum van Geleen een drukte van belang.

Stuk voor stuk arriveren de kermisexploitanten met hun attracties en gaan ze aan de slag met het opbouwen en testen ervan.

De Gelaender Kirmes begint vrijdag 25 mei en duurt tot en met woensdag 30 mei. Er is zoals gewoonlijk weer een aantrekkelijk randprogramma aan verbonden. Informatie daarover vindt u op de website www.gelaenderkirmes.nl.

De kermis telt naast grote attracties waar je terecht kunt voor een stevige adrenalinekick en spelattracties ook attracties voor jongere kinderen en meer dan genoeg verkooppunten met snoep, snacks en ander lekkers.

Officiële opening

De kermis kent elk jaar een officiële openingshandeling met een bijzonder tintje. Dit jaar vindt die om 16:00 uur plaats bij café De Kroon op de hoek van de Raadhuisstraat en de Rijksweg Centrum. Laat u verrassen!

Markten en afsluiting Rijksweg Centrum

Vanwege de kermis wordt de zaterdagmarkt verplaatst naar de Annastraat. De versmarkt van vandaag komt te vervallen. De Rijksweg Centrum is momenteel afgesloten en blijft tot en met donderdag 31 mei dicht, het verkeer wordt omgeleid.

Cookieinstellingen