Gastvrij Limburg in de kijker – Wa­ter­rijk Lim­burg

Bezoekers komen graag naar Limburg, onder meer vanwege de Maas(plassen) en de daarbij behorende waterrecreatie.

De toeristische sector in Limburg genereert ieder jaar 4 miljard euro omzet. Waterrecreatie is een belangrijk speerpunt voor de versterking van het Limburgse toerisme. Veel Limburgers genieten ervan om in en aan het water te recreeren en het trekt veel binnen- en buitenlandse bezoekers

Windsurfen op de Oolderplas, raften op de Maas, duiken in de Boschmolenplas of relaxen aan een dagstrand met zicht op een van de hoogste fonteinen van Europa. Het zijn maar enkele van de vele wateractiviteiten die Limburg biedt.

De waterrecreatie in Limburg is van topkwaliteit en dat willen we zo houden. Daarom ontwikkelt de provincie programma’s om de kwaliteit nog verder te verbeteren. En ook marketing is belangrijk om nieuwe doelgroepen op het water te krijgen, zowel jong als oud. Maar het allerbelangrijkste zijn de ondernemers. Zonder hen was er geen waterrecreatie in Limburg. Hoe enkele Limburgse ondernemers inspelen op de waterrijke mogelijkheden van onze provincie, zie je in deze video.

Ben je zelf ook geprikkeld om Limburg toeristisch op de kaart te zetten? Bezoek dan de pagina Gastvrij Limburg en ontdek hoe de provincie jou kan ondersteunen.

» bekijk hier alle filmpjes van Gastvrij Limburg in de kijker

Reacties

video
137067
Bezoekers komen graag naar Limburg, onder meer vanwege de Maas(plassen) en de daarbij behorende waterrecreatie.
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180711/gastvrij-limburg-kijker-wa%c2%adter%c2%adrijk-lim%c2%adburg/
2018-07-11T09:07:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/07/10162807/waterrecreatie-in-limburg.jpg
Gastvrij Limburg in de kijker, Wa­ter­rijk Lim­burg
Nieuws