Eerste traineeselectiedag Chemelot Career Center

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op dinsdag 10 juli heeft het Chemelot Career Center de eerste selectiedag voor trainees georganiseerd.

(Bijna) afgestudeerde universitaire studenten met een technische, bedrijfskundige of economische achtergrond kwamen naar Chemelot voor een rondleiding op de terrein, een lekkere lunch op de Brightlands Chemelot Campus en een presentatie over de doelstellingen van Chemelot door Business Development Director Frank Schaap. Ook werd een inkijk geboden in het ontwikkelprogramma dat HRMoovs in opdracht van het Career Center gaat vormgeven tijdens het tweejarige traineeship.

Na de lunch hielden de potentiële trainees een pitch voor zes directeuren van OCI Nitrogen, Fibrant, Utility Support Group, SABIC, ARLANXEO en Sitech Services. Daarna waren er 1-op-1-gesprekken tussen de trainees en de directeuren. In de komende dagen wordt gekeken welke trainees in het najaar starten met hun Chemelot traineeship.

Het Chemelot Career Center is van plan om dit soort dagen in de komende jaren vaker te organiseren. Als onderdeel van de Chemelot Visie 2025 staat Human Capital hoog op de agenda. Naast initiatieven om talent op de site te behouden worden er op allerlei vlakken initiatieven ontplooid om MBO-, HBO- en WO-talenten naar Chemelot te halen.

Lijkt het jou mooi om na je universitaire studie trainee te worden of ben je op zoek naar een functie in de chemie? Meld je dan aan bij het Chemelot Career Center.

Bron: Chemelot.nl

Reacties

article
137101
Op dinsdag 10 juli heeft het Chemelot Career Center de eerste selectiedag voor trainees georganiseerd.
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180712/eerste-traineeselectiedag-chemelot-career-center/
2018-07-12T07:01:07+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2016/05/19235615/chemelot-campus-entree-gate-2.jpg
Chemelot Career Center, traineeselectiedag
Nieuws