Kunst- en hobbymarkt in Kasteelpark Born

Foto: © Kasteelpark Born

Op zondag 22 juli vindt van 10:00 tot 17:00 uur in Kasteelpark Born de jaarlijkse kunst- en hobbymarkt plaats.

In het park staan ongeveer 30 kramen waar kunstenaars uit heel Limburg en omgeving hun werk aan u tonen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunt u workshops volgen.

In het park is een Kunstroute uitgezet die u voert langs alle ‘kunstpleinen’ en kunstwerken die in het park staan. Al wandelend door het park kunt u onder meer genieten van schilderijen, sieraden, keramiek, kantklossen en Hongaarse koekjes. Het bezoek aan de markt is gratis, u betaalt uiteraard wel de normale entreegelden van het Kasteelpark.

Vakantietip

Gaat u in Nederland op vakantie? Bent u in de buurt van een van parken van Dier en Park? Ga er eens op bezoek. Maak kennis met unieke dieren of leef je heerlijk uit in de speeltuin. Met de jaarkaart van Dier en Park ontvangt u korting op de entree.

Insectendag

Naast kamelen, lynxen en neusberen heeft het Kasteelpark ook tal van kleine kriebelende kruipers. Op zondag 19 augustus worden deze vaak minder geliefde dieren in het zonnetje gezet en kun je kennismaken met onder meer wandelende takken, rivierkreeftjes en vogelspinnen. Ook zijn er extra activiteiten zoals een educatieve doe-tocht ‘Door andermans ogen’ en een heuse workshop ‘Insecten proeven’. Durf jij te komen?

Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

» www.kasteelparkborn.nl

Cookieinstellingen