Meters maken – ruimte voor talent bij Pitboel

Foto: Pitboel Theater

Pitboel Theater heeft oog voor talent en wil onder de noemer Meters Maken bands de mogelijkheid geven gratis op te treden voor publiek.

Op 26 augustus krijgen in het gezellige café drie bands 30 tot 40 minuten tijd het beste van zichzelf te laten horen/zien.

Cheyenne Pruijn

Jonge talentvolle zangeres die schitterde in de voorronde van Podium Vrees. Zingt covers en eigen liedjes onder begeleiding.

Buzzard’s Brew

Buzzard’s Brew is een 4-koppige funkband, die is ontstaan op het Conservatorium Maastricht. Ondanks hun korte bestaan worden ze nu al de beste funkband van Malpertuis genoemd. Bandbezetting: Wout van Haaren – bas, trompet; zang Jaap Nunnink – keys, bas; Erik Steegh – zang, gitaar, drums en Jop Ostendorf – drums, zang, gitaar

Jane Black

De band bestaat sinds 2009 en kent vele successen. Het recente optreden op podiumvrees is aanleiding om een sensatie mee te maken op het podium van Meters Maken. Komt dat zien. Jane Black bestaat uit Robert P. – programming/voice; Blackie Tobben – bass/second voice; Madonna – guitar en Paul Kusters – guitar.

Maak Meters en word blij van popmuziek maken!

Datum: 26 augustus 2018
Aanvang: 14:00 uur
Entree: gratis
Informatie: www.pitboel.nl

Cookieinstellingen