Reünie voor leden en oud-leden van FC Geleen Zuid

Foto: CC0 via Pixabay

Dit jaar, om precies te zijn op 15 augustus, bestaat FC Geleen Zuid 100 jaar. En dat wordt uiteraard gevierd.

FC Geleen Zuid werd op 28 augustus 1997 opgericht als fusieclub uit de voetbalverenigingen Quick ’08 en SV Kluis. De roots van FC Geleen Zuid gaan dan ook 110 jaar terug, om precies te zijn naar 15 augustus 1908 bij de oprichting van de Geleense Voetbal Vereniging in Oud-Geleen, de voorloper van Quick ’08. De club veranderde een aantal keren van naam: eerst werd de club herdoopt in Juliana, snel daarna werd het Quick, vervolgens VV Geleen-Quick ’08 en uiteindelijk Quick ’08. SV Kluis ontstond in 1960 uit twee vriendenclubs, De Krokodillen en De Wertha-Boys.

De feestelijkheden staan gepland op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus aanstaande. Op zaterdag 25 augustus zijn er overdag diverse voetbalactiviteiten, ’s avonds is er een feestavond voor de leden van FC Geleen Zuid.

Op vrijdag 24 augustus is er een reünie voor leden en oud-leden van FC Geleen Zuid, SV Kluis en Quick ’08. De avond begint om 20:00 uur in de kantine van FC Geleen Zuid. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk leden en oud-leden meedoen en roept deelnemers op om oud-teamgenoten mee te nemen naar deze avond.

Deelnemers worden wel verzocht om zich vooraf per e-mail aan te melden bij [email protected]. In de e-mail graag naam, vereniging en aantal bezoekers doorgeven.

Cookieinstellingen