Wegwerkzaamheden in de gemeente

... wegwerkzaamheden ...
... wegwerkzaamheden ...
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In de gemeente worden momenteel en de komende weken en maanden diverse (weg)werkzaamheden uitgevoerd.

Aan de Bergerweg in Sittard wordt nog tot 31 juli gewerkt. De werkzaamheden aan de Oranjelaan in Geleen duren een stuk langer en zijn naar verwachting in april 2019 klaar.

Vanaf 13 augustus wordt in de Javastraat gewerkt, daar worden naast een nieuwe riolering en nieuwe bestrating ook nieuwe bomen geplant en nieuwe parkeervakken aangelegd. De werkzaamheden duren naar verwachting 5 weken.

Vanaf maandag 20 augustus tot eind oktober is de Tudderenderweg tussen de Sportcentrumlaan/Jan Steenstraat en de Duitse grens aan de beurt voor een grote onderhoudsbeurt.

In de Guillaume Franquinetstraat, Johan Dautzenbergstraat en Emile Seipgensstraat in Sittard voert Enexis momenteel saneringswerkzaamheden aan de gasleiding uit. De werkzaamheden duren naar verwachting tot de eerste week van september.

In de Monseigneur Claessensstraat, het Stadswegske, de parkeerplaats Steenweg en rond het stadion van Fortuna Sittard vinden nog werkzaamheden plaats in verband met de aanleg van Het Groene Net.

Meer informatie over wegwerkzaamheden binnen de gemeente vindt u op de gemeentelijke website op de pagina Werk in uitvoering en projecten.

Cookieinstellingen