Geleense Oldtimer Parade 2018 is onderweg

Zondagochtend arriveerden al vroeg de eerste oldtimers op de Markt in Geleen. Voor de toekomstige Feron’s Corner werden diverse fraaie museumstukken geparkeerd.

Elders op de Markt en op de nieuwe Markt arriveerden naast enkele echte oldtimers voornamelijk de jongere classic cars, variërend van Trabantje tot Jaguar en van Fiat 500 tot een Amerikaanse Cadillac uit de vijftiger jaren. Bekijks hadden ze volop. En dan komen de jongensdromen weer boven…

De organisatie van de Geleense Oldtimer Parade is in handen van de Stichting OldtimerVrienden Limburg (STOVL). In de loop der jaren heeft de Geleense Oldtimer Parade een goede naam opgebouwd. Elk jaar weten deelnemers uit zowel Nederland, België als Duitsland Geleen te vinden. Het is een reünie voor de liefhebbers van oude auto’s die jaarlijks veel bekijks trekt.

Tijdens de Geleense Oldtimer Parade maken de ruim 200 deelnemers zowel in de ochtend als in de middag een ritje door het Limburgse land.

Vanmiddag, in de pauze tussen de ochtend- en de middagrit, begint rond 13:30 uur voor het oude gemeentehuis een presentatie van de oldtimers.

Reacties