De Zonnebloem Born-Holtum organiseert brunch op Nationale Ziekendag

Foto: CC0 via Pixabay

Elke tweede zondag in september is het Nationale Ziekendag. Een dag waarop Nederlanders bewust worden gemaakt van zieken en gehandicapten in hun leefomgeving.

Natuurlijk staat ook Stichting De Zonnebloem stil bij deze dag, “opdat we niet vergeten dat wij als mensen, ziek en gezond, samen door het leven gaan.

Zaterdag 8 september organiseren de vrijwilligers van de Zonnebloem Born–Holtum speciaal voor de ouderen in hun afdeling een bijzondere brunch. Een leuke manier om onze senioren te verrassen en met elkaar te genieten van een gezellige middag. Een mooi initiatief om eens wat extra aandacht te geven aan onze ouderen waarvoor veel waardering is.

Ouderen uit Born-Holtum zijn om 12:00 van harte welkom in het gemeenschapshuis van Holtum om aan deze brunch deel te nemen. Met een buffet van gevarieerde koude en warme gerechten, inclusief een voorgerecht en nagerecht genieten van een leuke, ontspannen middag. De eigen bijdrage, te betalen bij aanmelding, bedraagt slechts € 12,50 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden bij bestuurslid activiteiten Gertie Buckx, telefoon 046-4851477. Gasten uit Holtum kunnen zich ook aanmelden bij Hilde Reijans, telefoon 046-4852903. Wacht niet te lang met uw aanmelding want vol is vol.

Zaterdagavond 8 september is er om 19:15 uur een speciale hoogmis in de St. Martinuskerk van Born. Ook zondag 9 september is er om 09:00 uur in de St. Martinuskerk van Holtum een speciale mis. De opbrengst van de collecte komt ten goede aan het Zonnebloemwerk binnen de afdeling Born-Holtum.

De organisatie van deze brunch is slechts een van de vele activiteiten die door de Zonnebloem worden georganiseerd. Vindt u het leuk om ook iets voor onze ouderen te betekenen en de Zonnebloem Born-Holtum te ondersteunen als vrijwilliger? Meld u dan aan of vraag om meer informatie door een e-mailbericht te sturen aan [email protected].

Cookieinstellingen