Zing mee met Suzan Seegers en Concordia Obbicht

Foto: Concordia Obbicht

Op zaterdag 8 september zal de monumentale Markt in Sittard het decor vormen voor een Mega sing-a-long.

Vanaf een podium voor het pand waar voorheen V&D gevestigd was, zal het ruim 90-koppige harmonieorkest, onder leiding van Alex Schillings samen met Suzan Seegers – beter bekend als SUUS – vele bekende evergreens ten gehore brengen.

Bovendien is het de bedoeling dat het publiek uit volle borst mee gaat doen. Van pop tot klassiek en van rock tot nederpop en tot Limburgstalige nummers. In een non-stop programma komen nummers voorbij van Joe Cocker, Leonard Cohen, Björk, George Gershwin, maar ook van Edith Piaff, Ramses Shaffy, Trijntje Oosterhuis, André Hazes, Gé Reinders en vele anderen.

In de aanloop naar deze Mega sing-a-long heeft Suzan Seegers via diverse media een oproep gedaan aan alle zangtalenten in onze regio om De stem van Sittard e.o. te vinden. Op die oproep is massaal gereageerd. Uiteindelijk heeft Suzan uit een voorselectie van dertig personen vijf veelbelovende zangtalenten van uiteenlopende leeftijden gekozen om samen met haar en het harmonieorkest op te treden tijdens deze Mega Sing-a-long.

Erop vertrouwend dat de weergoden mee willen werken wordt het ongetwijfeld een spectaculaire avond. Zorg dus dat u erbij bent!

De Mega Sing-a-long begint om 20:30 uur op de Markt in Sittard. De toegang is gratis.

Cookieinstellingen